ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΩΝ 'ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΞΙΝΟΜΑΥΡΟΥ' ΕΣΟΔΕΙΑΣ 2012

Τo Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 στις εγκαταστάσεις του Οινοποιείου της "ΑΡΓΑΤΙΑΣ" στο Ροδοχώρι Νάουσας, θα λάβει χώρα η 1η εκδήλωση για το 2015 των "Φίλων του Ξινόμαυρου".

Φέτος την τιμητική του θα έχει το κρασί που προηλθε απ΄το "υιοθετημένο" αμπελοτόπι στο Γιαννακοχώρι Νάουσας, όπου όλες οι εργασίες (κλάδεμα, ξεφύλλισμα, τρύγος) έγιναν απ΄τα μέλη των "Φίλων του Ξινόμαυρου".

Η οινοποίηση έγινε απ΄τους έμπειρους Ανθρώπους της "Αργατίας" ενώ την ετικέττα επιμελήθηκε η Tropos Branding Co.


Στη συγκέντρωση αυτή τα μέλη της παρεας θα βάλουν τη φαντασία τους στο να μαγειρέψουν τα κατάλληλα εδέσματα για το "ταίριασμα" με το συγκεκριμένο κρασί, το οποίο και θα μπορούν να προμηθευτούν σε μικρές ποσότητες σε προνομιακή τιμή, μιας και η συνολική ποσότητα δεν υπερβαίνει τις 150 φιάλες.


Στην αρχή της εκδήλωσης θα προβληθεί βίντεο με αποσπάσματα απ΄τις δράσεις των Φίλων, ευγενική προσφορά της Methexis Foundation.


Όι θέσεις είναι περιορισμένες (25). Θα άκολουθηθεί η διαδικασία "first ask - first served". Ο Παναγιώτης Γεωργιάδης θα δέχεται τις συμμετοχές στο panagiotisargatia@gmail.com ενω διευκρινήσεις θα δίνονται στο 6978 - 890530.